Avokado Vodka 50cl

Avokado Vodka 50cl

Ukraina

Bayadera Group

50cl

4823098206811

40.0% vol

Viin

12

Iseloomustus

Avokaado pakatab erinevatest vitamiinidest, mikro ja makroelementidest. Avokaado viljas on 20 erinevat vitamiini ja mineraali. Kõige suurem vitamiinide grupp on A, E ja C. Kuid lisaks sisaldab vili ka magneesiumit, kaltsiumit, rauda ning B vitamiine. Avokaado on kasulik ka nahale, juustele ning küüntele. Avokaado viljas leiduv E vitamiin aitab kaasa nahaloomele ning aitab kaasa naha vananemise protsessi pidurdamisel. Selle pärast on E vitamiin kasutuses kallites näokreemides. Avokaado aitab ka langetada kolesterooli. Avokaado sisaldab kaaliumit, mis aitab hoida rakkudes normaalset vedeliku taset ning aitab rakkudel hoida piisavat hapniku taset. Parem hapniku tase rakkudes aitab kaasa aju paremale talitusele. Avokaado vilja sees olev kivi on tavatarbijale vähem tuntud oma kasulike ainete poolest. Kuid kivi pakatab endast samuti kasulikest ainetest.

Avokado Vodka on tehtud rukki teraviljast valmistatud piiritusest ja kvaliteetsest veest. Valmistamise protsessis kasutatakse ära kogu avokaado vili, sealhulgas ka avokaado kivi ning ka rukki leiba. Tulemuseks on eristuva maitsega mahe viin, milles on tunda avokaado vilja mahedat maitset.
Aroomis on tunda leiba.
Maitse on pikk ja kauakestev. Maitses on tunda leiba ja avokaado noote. Mahe ja äärmiselt nüansirikas viin.


Tarbimissoovitus

Sobib tarbimiseks iseseisvalt kui ka kokteilidena. Ideaalne sobivus koos toonikuga, lisades juurde värske kurgi viil. Parim viis koos guacamole ja musta leivaga.


Lisainfo

Avokado Vodka tootja on Bayadera Group. Bayadera Group tooted kuuluvad viimase viie aasta jooksul maailma topp viie enimmüüva viina kaubamärgi hulka. Samuti on Bayadera Group Ida-Euroopa üks suurimaid ja kaasaegsemaid viina tootjaid. Tegemist on number üks alkoholi ettevõttega Ukrainas.

Mine e-poodi